Tilmelding og program

Matsumae Cup  Business ·  d.  20. februar 2023 · Dandy Business Park


Skab forbindelser, netværk og nye samarbejder

Vær med når vi inviterer til Matsumae Cup Business og få mulighed for at skabe netværk lokalt og nationalt, når vi åbner dørene til vores Business Konference i DANDY Business Park i Vejle d. 20 februar. Konferencen afholdes I AI Innovation House i Vejle og åbnes af Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen og den Japanske ambassadør H.E. Uyama Hideki.

Matsumae Cup Business er en konference, der ligger i forlængelse af Matsumae Cup. Matsumae Cup er vores store internationale judostævne som afholdes i DGI huset i Vejle d. 18. - 19. februar. Her er stor opbakning fra blandt andet den japanske ambassade og store japanske virksomheder og forskningscentre som ser frem til at skabe netværker og samarbejde med danske virksomheder.

I år går vi i dybden med velfærd og velfærdsteknologi

Omdrejningspunktet bliver fremtidsperspektiverende indlæg med afsæt i udvikling og nytænkning. Dagene byder på oplæg indenfor velfærd og velfærdsteknologi. Her får i muligheden for at møde forskellige inspirerende mennesker fra både Danmark og Japan, som fortæller om deres udfordringer og erfaringer.

Japanske AIST som er det største nationale forskningscenter i Japan kommer, og samme med danske SDU vil de hver især holde oplæg om velfærd og velfærdsteknologi, med fokus på nogle af deres mange forskningsprojekter de har lavet omkring velfærd.

Vi får besøg af flere Tech-virksomheder, institutioner og investorer fra både Danmark og Japan, som arbejder fokuseret på at forbedre velfærd. Blandt virksomhederne er blandt andet RT. Works fra Japan, som laver hjælpemidler til ældre og flere virksomheder fra Danish Life Science Cluster, der også arbejder med velfærd som fokus.

Yderligere har vi indrettede en netværkslounge, hvor der vil være mulighed for at dele tanker og erfaringer og drøfte relevante udfordringer på tværs af landene. Her er der blandt andet mulighed for at møde japanske investorer og erhvervsfolk som er på udkig efter nye partnere og projekter.

Her er blot nogle af de navne du kan opleve på dagen:

Hør oplag fra

 

Mød i standområdet

Matsumae Cup Business giver dig muligheden for...

Hør Borgmester Jens Ejner Christensen fortælle om hvorfor du skal tilmelde dig Matsumae Cup Business

Se mere på vores LinkedIn

 

Gratis deltagelse

Konferencepakken indeholder 


 

Find tilmeldingsknappen øverst på siden

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os:

matsumaecupbusiness@gmail.com

Oscar Knudsen                 36 20 07 19

Hans Læssøe                    20 30 86 99

Lena Jakobsen                  41 11 35 25